Jeg hadde aldri forventet at Sony Xperia Z1 skulle være et skritt tilbake i forhold…

Jeg hadde aldri forventet at Sony Xperia Z1 skulle være et skritt tilbake i forhold til Samsung Galaxy S3, men så er faktisk tilfelle.

Ja, selvfølgelig har den flere pixler pr kvadrattomme, og ja, den har tilsynelatende større skjerm. -Men som eksempel kan jeg nevne at jeg ser 8 e-poster på Galaxy S3, mens jeg ser 7 på Z1. (I Gmail-appen)_.
-What? Med dobbelt så god skjermoppløsning? </ironi>

Telefonen er mer uhåndterlig enn S3, den er tyngre, den kan knuse på begge sider, og den har, til tross for at det er plass til det under skjermen, Android-tastene nederst skjermen. Og de skjules ikke konsekvent automatisk.
Gah…

9 tanker om “Jeg hadde aldri forventet at Sony Xperia Z1 skulle være et skritt tilbake i forhold…”

 1. +Thomas Schulzki
  Det er klart lesbarheten er bedre når man ser mindre på en større skjerm… (Ref sammenligningen av Gmail på S3 og Z1.)
  Kameraet har skuffet meg så langt. Alle bildene jeg har tatt har vært "bløte i kantene" når jeg har zoomet inn på de.
  Enhåndshåndteringen må nødvendigvis være subjektiv, så det skal jeg ikke argumentere mot.
  Utover det? Ja, batteriet er bedre.

  Det ville kostet meg 1.500,- å bytte glass på S3'en, noe jeg mente det ikke var verdt, kontra å kjøpe en ny telefon. Z1 har vist meg at jeg tok grundig feil.

 2. +Thomas Schulzki Sony-telefonen min er to dager gammel. Kjøper du den til 4', og betaler det det koster å bytte skjerm på S3'en så har vi en avtale. Jeg kjøpte Z1'en over disk for 6', så med riktig syn på saken sparer du noen hundrelapper. ;-)

 3. Ikke bare jeg som er mindre fornøyd med denne tlf altså? Jeg har kanskje vært spesielt uheldig med Sony i løpet av den siste måneden, men hvert eneste produkt jeg har kjøpt (Z1 + SmartWatch 2 (7500,-)) har hatt hardware-feil, og er nesten ubrukelig.

  Ellers er jeg veldig enig angående hvor (u)håndterlig Xperia Z1 føles i hånden. Vet jeg høres veldig negativ ut ift Sony, men det er vanskelig å være noe annet etter opplevelse etter opplevelse man helst vil glemme…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>