8 tanker om “Takk, +Telenor Norge for den fantastiske 4G-utbyggingen dere har gjennomført langs…”

  1. Jeg har gitt opp 3G generelt. Selv der jeg faktisk får dekning er det ganske ustabilt. Telefonen har en tendens til å vakle mellom fjaksen forskjellige 3G standarder og aldri helt slå seg til ro (dette gjelder både jobb- og privattelefon, en på Netcom og en på Telenor). Jeg har endt opp med å låse telefonene til 2G mer eller mindre konstant.

    Naturlig nok forstod jeg ikke helt styret da LTE ble hauset opp som det neste store. Ta en kjøretur så ramler man fort helt ned til GPRS, så etter min mening burde man kanskje vurdere å bygge ferdig 3G eller i hvert fall 2G-nettet først?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>